Vacatures| Aankomend Incasso Medewerker (fulltime) |


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid? Ben jij daarnaast de teamplayer die samen met ons wil groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons incassoteam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team op fulltime basis komt versterken. Wij verzorgen de incasso van o.a. achterstallige abonnementsgelden voor veel uitgeverijen en medische declaraties.
 

Wat ga je doen?

In deze functie heb je veel contact met debiteuren, je behandelt de vorderingen namelijk van A tot Z. Hierbij kan je denken aan de behandeling van vragen en klachten van debiteuren, zowel per email als per post. Daarnaast heb je telefonisch contact met debiteuren, cliënten en (schuldhulp)instanties. Een ander belangrijk aspect is het communiceren met en adviseren van onze cliënten.

Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het resultaat van het team en de tevredenheid van de cliënten.
 

Waar kom je terecht?

Plaggemars is een gerenommeerd familiebedrijf, lid van de Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen, houdster van het Incasso Keurmerk en ISO 27001 gecertificeerd. Het bedrijf is volop in beweging, hetgeen ambitieuze medewerkers volop kansen biedt.
 

Beschrijving van jouw profiel

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast heb je een uitstekend analytisch vermogen en ben je proactief. Het is tevens belangrijk dat je de Nederlandse taal vloeiend spreekt en foutloos kunt corresponderen.
 

Wat krijg je ervoor terug?

Daar wij het nodige van jou verwachten, mag je dat uiteraard ook van ons doen. Wij bieden je een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een open werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals;

- salaris naar kennis en kunde
- 8% vakantietoeslag
- 27 vakantiedagen
- collectieve pensioensregeling

Je krijgt een interne opleiding om zo bekend te worden met ons bedrijf en onze werkwijze. Daarnaast bieden wij nog andere opleidingsmogelijkheden om te zorgen dat wij ons samen blijven ontwikkelen. Hierbij kan je ook denken aan het leren of verbeteren van een of meerdere vreemde talen.
 

Contact

Herken jij je in het geschetste profiel en wil jij graag samen met ons groeien? Stuur dan jouw CV en motivatie voor 20 december naar vacature@plaggemars.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rianne Veerling, bereikbaar op 035-5486520.

 

 

| Ervaren parttime incasso jurist m/v |

 

Heb jij enkele jaren ervaring als incasso jurist en heb je proces ervaring? Ben je analytisch en goed in het behandelen van complexe dossiers en het doorgronden van organisatiestructuren? Ben je energiek en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Wat ga je doen?

Als incasso jurist ben je verantwoordelijk voor alle juridische werkzaamheden gedurende het incassotraject, zoals het voeren van gerechtelijke procedures, het verstrekken van juridische adviezen aan relaties, het opstellen van dagvaardingen en het afhandelen van gerechtelijke stukken. Je komt te werken met een collega jurist, deelt je kennis en werkt in een prettige en informele werksfeer. Daarnaast onderhoud je contact met externe partijen en handelt de administratieve taken zorgvuldig af.
 

Beschrijving van jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze veelzijdige en zelfstandige functie, beschik je over een afgeronde opleiding Nederlands recht (richting privaatrecht) en over een open, enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid. Tevens beschik je over een praktische instelling en houd je van het werken in teamverband. Enkele jaren ervaring op een deurwaarders- en/of advocatenkantoor is een pre.
 

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige job voor 3 dagen per week, in een prettige en informele werksfeer. Een prima salariëring, 27 verlofdagen op basis van fulltime en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een pensioenregeling. Een werkdag bedraagt 8 uur en kan flexibel worden gestart tussen 08.00 en 09.00 uur.
 

Contact

Uw sollicitatie, voorzien van een CV, zien wij graag tegemoet op vacature@plaggemars.nl