Vacatures


| Incasso Medewerker (fulltime) |
 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid? Ben jij daarnaast een teamplayer met ruime ervaring als debiteurenbeheerder/creditcontroller? Heb je ambitie en de skills om samen met ons te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons incassoteam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team op fulltime basis komt versterken.
 

Functieomschrijving

In deze functie heb je veel contact met debiteuren, je behandelt de vorderingen namelijk van A tot Z. Hierbij kan je denken aan de behandeling van vragen en klachten van debiteuren, zowel per email als per post. Daarnaast heb je telefonisch contact met debiteuren, cliënten en (schuldhulp)instanties. Een ander belangrijk aspect is het communiceren met en adviseren van onze cliënten. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het resultaat van het team en de tevredenheid van de cliënten.

Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het resultaat van het team en de tevredenheid van de cliënten.


Profiel

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast heb je een uitstekend analytisch vermogen en ben je proactief. Het is tevens belangrijk dat je de Nederlandse taal vloeiend spreekt en foutloos kunt corresponderen. Ervaring met Credit Navigator is een pre.
 

Wat bieden wij?

Daar wij het nodige van jou verwachten, mag je dat uiteraard ook van ons doen. Wij bieden je een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een open werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

- salaris naar kennis en kunde

- 8% vakantietoeslag

- 27 vakantiedagen

- collectieve pensioensregeling

Je krijgt een interne opleiding om zo bekend te worden met ons bedrijf en onze werkwijze. Daarnaast bieden wij nog andere opleidingsmogelijkheden om te zorgen dat wij ons samen blijven ontwikkelen. Hierbij kan je ook denken aan het leren of verbeteren van een of meerdere vreemde talen.


Bedrijf

Plaggemars is een gerenommeerd familiebedrijf, lid van de Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen, houdster van het Incasso Keurmerk en ISO 27001 gecertificeerd. Het bedrijf is volop in beweging, hetgeen ambitieuze medewerkers volop kansen biedt.


Herken jij je in het geschetste profiel en wil jij graag samen met ons groeien? Stuur dan jouw CV en motivatie naar vacature@plaggemars.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ronald Zanoli, bereikbaar op 035-5486530.